I forbindelse med arv og testament, er dette noen av områdene Advokat Vidar Sinding AS kan bistå med:

– Opprettelse av testamentet
– Arv
– Skifte
– Salg og forvaltning av fast eiendom
– Salg og avvikling av næringsvirksomhet
– Hjelpeverge
– Pensjon og forsikring
– Oppsigelse og avvikling av løpende kontraktsforhold

Tjenester for dødsbo

– Salg av selskaper
– Eiendommer
– Større aksjeposter
– Hytter, biler og båter

Lønner det seg å bruke advokat?

Alle mennesker, kanskje spesielt vi eldre, kan komme opp i situasjoner der det er behov for advokathjelp. Livssituasjonen vår er ofte at vi har opparbeidet en del verdier gjennom et langt liv. Helsa begrenser mulighetene til å engasjere seg i forvaltning og sikring av verdiene, og om ikke så lenge skal de bli arvet, enten av barna, ektefellen eller andre.

Ikke så sjeldent begynner diskusjonene allerede før ens bortgang. Om huset, pengene, skatollet og hva testamentet egentlig sier. Slektskaps- og familiebånd blir satt på harde prøver; «Søskenkjærlighet er mye verdt, men ikke så mye som mors gamle kaffeservice». I de fleste tilfeller løses konfliktene uten bruk av rettsapparatet, men en eller annen «knute» på familieforholdet kan lett oppstå.

Bruk av advokat kan hindre eller redusere konfliktene, særlig hvis advokaten engasjeres før situasjonen blir akutt. Advokaten vil også kunne sørge for at viktige transaksjoner blir gjennomført på en betryggende måte, som som f.eks. salg av bolig, opprettelse av testamentet, forskudd på arv o.l. Eller at man får en kort og grei orientering om hvordan en konkret sak bør eller kan løses.

Vår målsetting er klinkende klar! Vi ønsker å tilby et bredt spekter av juridiske kvalitetstjenester til en anstendig pris,
med god oppfølgning og i nær dialog med kunden.Arv - Advokat Vidar Sinding

Vidar Sinding, daglig leder og advokat
Advokat Sinding AS

Del denne siden

Share